بزرگنمایی:
ما بازنشستگان، به اندازه خودمان دنیا دیده ایم. خوب تشخیص می دهیم که چه نماینده ای واقعا پیگیر حق ما بوده و چه وکیلی با مطرح نمودن حق ما، در اصل می خواهد نام خودش را مطرح نماید، اگر کار بدان جا رسید که از مجموع ۲۹۰ نفر، فقط تعدادی حقم را پیگیری کردند، فقط همان تعداد نمایندگان من بازنشسته محسوب می شوند.
ما بازنشستگان، به اندازه خودمان دنیا دیده ایم. خوب تشخیص می دهیم که چه نماینده ای واقعا پیگیر حق ما بوده و چه وکیلی با مطرح نمودن حق ما، در اصل می خواهد نام خودش را مطرح نماید، اگر کار بدان جا رسید که از مجموع 290 نفر، فقط تعدادی حقم را پیگیری کردند، فقط همان تعداد نمایندگان من بازنشسته محسوب می شوند.
اول بگویم که بازنشستگان تحت پوشش صندوق بازنشستگی کشوری، صندوق لشکری و سازمان تامین اجتماعی به 5 میلیون و 540 هزار نفر بالغ می گردند و بر این مبنا، بزرگ ترین قشر حقوق بگیرند. منتها، اگر دولت بدهی تامین اجتماعی را بدهد، سازمان تامین اجتماعی نیک می داند چه کند.
از این روی، از این جمع حدود 2 میلیون و 200 هزار نفرهستند که بد جوری با مشکل مواجه اند.
دوم، وقتی از مجلس سخن می گوییم، مجلسی مورد نظر است که در باره مسایل مبتلابه موکلین یا مردم و آن هم در چارچوب اسلام به مشورت می پردازند. یعنی اگر خدای نکرده، بحث قیمت مشروبات الکلی به میان آید، چنین بحثی از بیخ، از دور خارج می باشد.
مجلسی که حق مشروع و مسلم مردم را پی می گیرد، یک مجلس اسلامی است که با شور و مشورت، راه حل ارایه می دهد و قانون تصویب می نماید. افزون بر این، باید بر حسن اجرای قانون هم نظارت کامل نماید.
سوال این است که آیا تمامی 290 نماینده حاضر در مجلس، نمایندگان من بازنشسته می باشند؟ اولا، من فقط من نیستم و بیش از 5 و نیم میلیون نفر من مورد نظر می باشند. ثانیا، اگر تمامی 290 نفر موجود در مجلس، حق مرا به سخن کشیدند و برای گرفتن حقم کاری کردند، تمامی آنها، نمایندگان بازنشستگان نیز می باشند.
اما اگر کار بدان جا رسید که از مجموع 290 نفر، فقط تعدادی حقم را پیگیری کردند، فقط همان تعداد نمایندگان من بازنشسته محسوب می شوند.
ما بازنشستگان، به اندازه خودمان دنیا دیده ایم. خوب تشخیص می دهیم که چه نماینده ای واقعا پیگیر حق ما بوده و چه وکیلی با مطرح نمودن حق ما، در اصل می خواهد نام خودش را مطرح نماید.
خیلی صریح می گویم که نماینده گران سنگ اردبیل، با درایت کامل حق همسان سازی و دیگر حقوق ما را بیان نمود. در عوض، فلانی که نام نمی برم، با بردن نام بازنشستگان خواست خودی نشان بدهد. آمد لب بام قالیچه تکان داد/ قالیچه خاک نداشت، خودش را نشان داد.
از داستان نویسی دست بردارم وبه اصل اشاره کنم.
ماده 30 قانون برنامه ششم بعداز یک تجمع چند روزه، در سال 1395 پایدار گردیده است. تا حدود دو ماه و دو هفته دیگر، مهلت این ماده وکلا مهلت قانون برنامه ششم به پایان می رسد.
از نمایندگان مجلس سوال می پرسم که آیا باید کاری کنند که ماجرا به تجمع منجر گردد ونمی خواهند خیلی ساده و عادی، حق همسان سازی را برای بازنشستگان تصویب نمایند؟
نمایندگان واقعی بازنشستگان کسانی هستند که خود اقرار می کنند که همسان سازی حقوق بازنشستگان، یک حق مشروع، مسلم، به حق و قانونی می باشد. بر این اساس، باید کاری کنند که لایحه مربوطه خارج از نوبت در مجلس بررسی گردد و کل ماجرا برای یک بار و آن هم برای همیشه، فیصله یابد. در غیر این صورت، برخی برای مطرح نمودن نام خود، حق مسلم بازنشستگان را بهانه قرار داده اند.
✍حسین سوری