بزرگنمایی:
دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به تشریح حوزه سلامت استان پرداخت و گفت: در حوزه درمان، راه اندازی بیمارستان دندان پزشکی پور سینا در بهار، بیمارستان فاطمیه با ۸۰ تخت برای درمان ناباوری سطح سه، آن آی سی یو، بهره برداری بیمارستان اکباتان، رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال و در مجموع افزایش ۴۱۲ تخت بیمارستانی به تخت های موجود از جمله اقدامات است.
دکتر مجذوبی رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان در نشست خبری با اصحاب رسانه استان به تشریح حوزه سلامت استان پرداخت و گفت: در حوزه درمان، راه اندازی بیمارستان دندان پزشکی پور سینا در بهار، بیمارستان فاطمیه با 80 تخت برای درمان ناباوری سطح سه، آن آی سی یو، بهره برداری بیمارستان اکباتان، رایگان شدن درمان کودکان زیر هفت سال و در مجموع افزایش 412 تخت بیمارستانی به تخت های موجود از جمله اقدامات است.
وی با اشاره به توانمندی های علمی کادر درمان استان اظهار کرد: چهار دانشگاه علوم پزشکی در کشور از جمله همدان مجوز پژوهشگاه را دریافت کردند که به این ترتیب زیست بوم دانشگاه کامل شد و بعد از این باید بر روی کیفیت کار شود و میزان موفقیت در درمان ناباروری از 15 درصد به 25.7 درصد در این استان افزایش داشته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان افزود: در حوزه آموزش 15 رشته مقطع تحصیلی اضافه شد و جذب دستیار چشم پزشک هم در دستور کار و مراحل نهایی آن در حال انجام است.
6 طرح علوم پزشکی افتتاح و 21 طرح کلنگ زنی شد که ساختمان ستادی و فرماندهی اورژانس پیش بیمارستانی اوایل سال آینده افتتاح می شود.
همدان از نظر خوابگاه متاهلی رتبه دوم کشور را دارد که با بهره برداری از خوابگاه 20 واحدی متاهلی در دهه فجر امسال به طور حتم در جایگاه نخست کشور می ایستد.
نیمه دوم آبان 1400 کار را با تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و ارسال آن به هیات امنا آغاز و بر این اساس برنامه عملیاتی سالانه با اهداف مشخص تدوین شد.
با تلاش مجموعه علوم پزشکی و مدیران استانی خوشبختانه با توزیع واکسن مورد نیاز بیماری کرونا کنترل شد.
مجذوبی با طرح موضوع سلامت آب آشامیدنی استان گفت: کمبود و کیفیت آب، آرسنیک، طعم و بوی آب دیگر چالش ها بود که برای هر سه مساله دانشگاه علوم پزشکی تلاش کرد.
86هزار نفر ساعت برای کنترل کیفیت آب کار و در موضوع آرسنیک هم کمک شد میزان آن به حد مجاز برسد همچنین درباره طعم و بو، حوزه تحقیقات دانشگاه عامل را شناسایی و برای چگونگی رفع آن تدبیر شد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به بخش آموزش و ارقاء کیفی خدمات درمانی در استان گفت: در حوزه آموزش 15 رشته مقطع تحصیلی اضافه شد و جذب دستیار چشم پزشک هم در دستور کار و مراحل نهایی آن در حال انجام است.
انجام آموزش های مولکولی و هپاتیت ویروس ( C و B) در آزمایشگاه مرجع معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان برای اولین بار صورت گرفت.
وی افزود: 15 رشته مقطع جدید در مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا راه اندازی شده است همچنین در بخش خدمات درمانی طب ایرانی به صورت آکادمیک، علمی و مورد تایید وزارت بهداشت توجه ویژه ای به طب سنتی و مکمل، توسعه داروهای گیاهی و ساماندهی مراکز ارائه دهنده خدمات طب ایرانی صورت گرفت.
برای جبران کمبود بهورز، مجوز جذب 202 بهورز دریافت شد که این افراد در حال تحصیل هستند به مرور وارد محل کار می شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت:پارک علم و فناوری در این استان فعال شده و هم اینک 80 محصول تولید می کند که کشور تاجیکستان درخواست 2 محصول را داشته است.
چهار دانشگاه علوم پزشکی در کشور از جمله همدان مجوز پژوهشگاه را دریافت کردند که به این ترتیب زیست بوم دانشگاه کامل شد و بعد از این باید بر روی کیفیت کار شود.
در حوزه فرهنگی دانشجویی، افتتاح خوابگاه شهید همدانی، ریحانه با 600 تخت و مطهری با 20 تخت در سه سال گذشته صورت گرفت و در مجموع شمار تخت خوابگاه های دانشجویی به هزار مورد رسید.