استاندار همدان در مراسم تودیع و معارفه استاندار سابق و معرفی استاندار جدید همدان با تأکید بر اینکه توسعه باید متوازن، پایدار و همه جانبه باشد، گفت: باید از جزیرهای عمل کردن و مداخله کردن پرهیز کنیم و توسعه متوازن و پایدار داشته باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان: عزل و نصبهای استان همدان تخصصی باشد
آیت الله حبیبالله شعبانی در آیین تکریم و معارفه استاندار همدان، گفت: خوشبختانه در سالهای گذشته چه در زمان دولت دکتر روحانی و چه در سه سال گذشته شورای اداری منسجمی در همدان برقرار بوده که نشاندهنده وحدت بین نمایندگان و مدیران دستگاههای اجرایی است.
وی با بیان اینکه نمایندگان و دولتمردان در محضر خداوند قسم خوردند که به فکر مردم و به فکر نظام باشند، عنوان کرد: همه ما موظف هستیم به دولت کمک کنیم تا موفق شود چرا که موفقیت دولت یعنی رفع گره از مردم یعنی حل مشکل بازنشستهها، اشتغال، جوانان و این اتفاق یعنی باید مشکلات مردم به ویژه در معیشت و اقتصاد حل شود.
امام جمعه همدان با اشاره به اینکه متعهدم به آنچه در خلوت و جلود میگویم منافع مردم باید مد نظر باشد تا به دولت کمک شود، بیان کرد: یکی از مشکلاتی که استانداران دارند این است که بخشینگری است به معنای دیگر دستگاه ها فقط منافع خود را حفظ می کنند امیدواریم در همین ساختار موجود استاندار جدید بتواند حاکم بر همه مدیران کل باشد چرا که این استاندار است که تنظیم کننده است و حلال مشکلات استان باید باشد.
آیت الله شعبانی با تاکید بر اینکه توزیع قدرت در استانها باید اتفاق بیفتد، گفت: باید بتوانیم فراتر از ساختارها اقدام کنیم، انتظار داریم در قدرت، سیاسی فکر کنیم، بیندیشیم و بدانیم که مواضع ما تغییر کرده که باعث شده با تجربه 45 ساله گذشته موانع را به خوبی شناسایی کرده ایم و میدانیم مشکل کجاست اما به بهانه قانون خود را گرفتار کرده ایم.
وی با بیان اینکه ساختارهای اداری و حقوقی کشور با مشکل مواجه است، عنوان کرد: به طوریکه 45 سال است گرفتار این ساختار اشتباه هستیم برای حل این مشکل باید دولت دست از سر استان بردارد ما مشکل مسکن را در همدان حل خواهیم کرد اگر اجازه دهند استاندار تصمیمگیرنده باشد.
نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان با بیان اینکه نباید نظر یک کارشناس وزارتخانه اهم بر نظر استاندار باشد، بیان کرد: تفویض اختیار در استانها یک الزام است و باید به دنبال تحول استان باشیم.
امام جمعه شهر همدان عنوان کرد: در بخش فرهنگی دو سال است که نخبگان ما سند جامع فرهنگی تدوین کردند و شورای فرهنگی آن را در دولت سیزدهم تایید کرده امیدواریم این سند مورد عنایت دولت چهاردهم نیز قرار گیرد.
امام جمعه همدان همچنین بیان کرد: اگر مطالبه مردم را بخواهم بگویم حتما مسکن اشتغال و زیرساختها مطرح است همچنین ترافیک که در بحث ترافیک ورودی شهر همدان کارشناسان آن پلیس و فراجا است که باید پای صحبتها نشست و کارشناسی شده این مشکل را حل کرد اگر چه در همین راستا بخشی از مشکلات همدان را به دفتر رهبری از مشکلات فرستادیم تا حل شود.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان:
در این مراسم، رئیس مجمع نمایندگان استان همدان گفت: همه استان دغدغه پیشرفت این خطه و خدمت به مردم را دارند و باید استان را متحول کنیم.
علیاکبر رنجبرزاده، آقای قاسمی فرزاد را فردی با اخلاق، با ایمان، پیگیر و کارآمد دانست و گفت: یکی از نمونههای پیگیری این مسئول را میتوان در حل بحران و معضل آب دانست.
وی یادآور شد: بر اساس دستور وزیر کشور گزینههایی برای استانداری همدان که بومی بودند معرفی کردیم اما وزارت کشور گزینهای هم مطرح کرد که میتواند استان را پیش ببرد.
رئیس مجمع نمایندگان استان همدان با بیان اینکه وظیفه ما معرفی گزینه در مقام مشاوره به وزارت کشور بود و بر اساس منویات مقام معظم رهبری نیز روی گزینه خود اصرار نکرده و نمیکنیم و معتقدیم استاندار فعلی بهترین و برترین گزینه برای استان است، افزود: استانهای بسیاری خواهان آقای ملانوری بودند.
رنجبرزاده تاکید کرد: اطمینان داریم که آقای استاندار استان همدان را به سرعت به سمت پیشرفت و ترقی ببرد، همه استان دغدغه پیشرفت این خطه و خدمت به مردم را دارند و باید استان را متحول کنیم.
نایبرییس مجلس شورای اسلامی:
نایبرئیس مجلس شورای اسلامی گفت: در وضعیت فعلی فقط باید یک حرف زد، آن هم اسلام، ایران و خدمت به مردم است، تاکید کرد: امروز وفاق باید محقق شود.
حمیدرضا حاجیبابایی با تاکید بر لزوم وفاق، اظهار کرد: امروز کنار هم بودن یک اضطرار است و نه انتخاب؛ امروز مردم، نظام و کشور نیاز به هماهنگی دارد.
وی با تاکید بر اینکه استان همدان یک استان فرهنگی است و همه بزرگان را باید تقدیر و محور قرار داد، از زحمات استاندار سابق همدان تشکر کرد و گفت: آقای قاسمیفرزاد صادق، اهل معرفت و اخلاقمدار هستند و در دوران مسئولیتشان در استان همدان، کارهای خوبی رخ داد، نه به آن معنا که مشکلی نبود، اما کارهای خوبی شد و استان حرکت کرده است.
نایبرئیس اول مجلس شورای اسلامی در ادامه صحبتهای خود خواستار تداوم این حرکت در استان شد و افزود: اراده ما براین بود که دولت، استاندار را انتخاب کند و در نهایت، وزیر کشور ایشان را انتخاب کرده و آمده و باید همه او را کمک کنیم.
وی با تاکید بر اینکه راه خوبی که استانداران همدان تا کنون پیمودند را باید دست به دست ادامه دهیم، تصریح کرد: کسی حوصله حاشیه سازی ندارد، افرادی جز بودند که حاشیه ساختند و وجود هم خواهند داشت اما در استان، اصل بر کار کردن و داشتن وحدت است.
استاندار سابق همدان:
علیرضا قاسمیفرزاد استاندار سابق همدان، خداوند را به سبب توفیق خدمتگزاری به مردم استان همدان طی سه سال شکر کرده و اظهار نمود: در طول این سه سال که در دولت شهید رئیسی رقم خورد، تلاش شد تا به صورت برنامه محور و کار کارشناسی حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه در این دوران، آبرسانی به همدان پس از 17 سال به نتیجه رسید، به احداث تصفیه خانه همدان اشاره کرد و افزود: ثبت جهانی هگمتانه نیز از 20 سال قبل جز خواستههای به حق مردم بود که بالاخره به نتیجه رسید.
استاندار سابق همدان با اشاره به تصویب بالغ بر 14 هزار میلیارد تومان در سفر رئیس جمهور، به پروژههای نیمهکاره و پیگیری تحقق آنها در دولت سیزدهم اشاره کرد.
قاسمی فرزاد در ادامه از تحقق 55 درصدی این مصوبات و تحقق آنها خبر داد و گفت: در بیمارستان اکباتان یک همت هزینه شد تا به مرحله افتتاح رسید.
وی از 108 سفر شهرستانی در سطح استان همدان نام برد و گفت: در راستای سخنان مقام معظم رهبری و رفع موانع تولید، 317 واحد تولید تعطیل و نیمه تعطیل به عرصه تولید بازگردانده شد.
استاندار سابق همدان با اشاره به اینکه در شهریور 1403 پایینترین نرخ تورم کشور را داشتیم، از پیگیری رئیس جمعیت هلال احمر استان و اختصاص تعداد 50 دستگاه آمبولانس و خودرو به استان همدان سخن گفت
وی در ادامه به تشریح اقدامات در طول سه سال گذشته پرداخت و افزود: تدوین سند فرهنگی استان، افزایش 73 درصدی خرید گندم در استان، رفع مشکل آبرسانی، احیای منطقه ویژه اقتصادی جهان آباد، رشد 600 درصدی حقوق معادن، رشد 30 درصدی تعاونی و غیره از جمله این اقدامات بوده است.
استاندار همدان:
استاندار همدان با تأکید بر اینکه توسعه باید متوازن، پایدار و همه جانبه باشد، گفت: باید از جزیرهای عمل کردن و مداخله کردن پرهیز کنیم و توسعه متوازن و پایدار داشته باشیم.
حمید ملانوری ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید جبهه مقاومت و سردار شهید نیلفروشان، اظهار کرد: در سالهای حیات این استان افراد زیادی کار کردند و زحمت کشیدند و امروز ما مکلف، موظف و متعهد هستیم به اینکه این مسیر را پرتلاشتر ادامه دهیم.
وی با بیان اینکه استان همدان پایتخت تاریخ و تمدن ایران اسلامی و دارالمومنین و دارالمجاهدین و مهد پرورش انسانهای بزرگ، فرهیخته و علما، دانشمندان و اندیشمندان بزرگ است، افزود: همدان دیار بوعلی سینا، باباطاهر و دیاری است که به عنوان تاریخ، تمدن، علم و فرهنگ، اخلاق، مجاهدت، ایثار و بزرگی و عظمت یاد میشود و هشت هزار شهید گلگون کفن و سرافراز را تقدیم انقلاب کرده و دائما و مستمرا بوی شهادت در فضای استان به مشام میرسد و خوشحال هستم در روزی که جهان اسلام از اقدام غرور آفرین سپاهیان عزیز در سیلی زدن محکم به صورت صهیونیست و رژیم غاصب و کودک کش خوشحال هستند کار خود را در این استان شروع میکنم.
استاندار همدان با بیان اینکه استان همدان ظرفیتهای بزرگی دارد، تصریح کرد: من قبلا در استانی خدمت کردم که 151 هزار کیلومتر مربع وسعت دارد اما این استان با 20 هزار کیلومتر مربع وسعت و بیش از یک میلیون و 900 نفر جمعیت در یکی از نقاط خاص ایران اسلامی قرار گرفته است و موقعیت بسیار ممتاز و ویژه دارد که به لحاظ وسعت بیست و سومین و به لحاظ جمعیت چهاردهمین استان کشور است.
ملانوری شمسی با بیان اینکه مهمترین منبع توسعه منابع انسانی بوده که این استان به خوبی سرشار از این منبع است، اضافه کرد: این استان مراکز علمی و تحقیقاتی و پژوهشی بسیار بزرگ و ارزشمندی دارد که در سطح ملی و استانی شخصیتها و چهرههای ممتاز و تاثیرگذاری از این استان میبینیم و چهار وزیر از استان همدان در ترکیب هیئت دولت حضور دارند و تاثیر گذاران کمیسیونهای تخصصی مجلس تربیت شده این استان هستند.
استاندار همدان تأکید کرد: مهم ترین منبع توسعه منبع انسانی است که استان همدان در این زمینه موفق است.
وی افزود: در تولیدات کشاورزی استان همدان رتبههای برتر دارد و یکی از ظرفیتهای بزرگ استان جاذبههای تاریخی و گردشگری آن است.
ملانوری شمسی با بیان اینکه صنعت گردشگری، صنعتی پر اشتغال و پر درآمد و کم آبر است و کمترین آسیب زیست محیطی را دارد، خاطرنشان کرد: استان همدان به شش استان دیگر محدود میشود و میتواند این موضوع به صنعت و اقتصاد همدان کمک کند.
استاندار همدان تأکید کرد: پیگیری مسائل مردم فقط با همراهی سازمانها و اقشار مختلف ممکن است و تعامل با اقشار مختلف از جمله کارهایی است که باید انجام شود.
وی با اشاره به شاخصه های مهم در انتصابات، یادآور شد: تخصص و کاربلدی از موضوعات مهم است و نیاز است مدیر به دانش روز در حوزه مسئولیتی خود مجهز باشد.
استاندار همدان در پایان اظهار کرد: انگیزه کافی و تلاش برای اجرای سیاستهای نظام و دولت مستقر از دیگر شاخصهای انتصاب مدیران است چرا که مدیر پشت میز نشین نمیخواهیم و مدیر عملیاتی میخواهیم.
معاون سیاسی وزارت کشور:
معاون سیاسی وزارت کشور با تاکید بر اینکه مردم باید تغییرات را حس کنند که امیدوارتر شوند، استاندار جدید همدان را از استانداران موفق و اهل تعامل دانست.
علی زینیوند ضمن گرامیداشت یاد و خاطر شهدای مقاومت به ویژه سیدحسن نصرالله، سردار نیلفروشان، سردار سلیمانی و سردار همدانی، اظهار کرد: این عملیات گوشهای از قدرت بازدارندگی کشور ماست.
وی ضمن تبریک به نیروهای نظامی به ویژه سبزپوشان سپاهپاسداران در عملیات موفق به ویژه عملیات صادق 2 عنوان کرد: این عملیات، دل مسلمانان به ویژه مستضعفان و مظلومان را شاد کرد.
معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه باید قدر قدرت بازدارندگی کشور را بدانیم و از آن با هر دیدگاهی که داریم، دفاع کنیم، افزود: بعد از وقوع حادثه دلخراش برای رئیس دولت سیزدهم و شهادت ایشان با حضور مردم و همراهی مسئولان انتخاباتی سالم و کمنظیر برگزار شد و در نهایت، رئیس جمهوری مردمی، مقبول و مورد قبول انتخاب شد که فضای گفتمانی جدیدی در کشور ایجاد کرده است.
این مسئول با تاکید بر اینکه تخطئه کردن گذشتگان فایدهای ندارد، افزود: باید امروز، با خلاقیت جدید پیش رفت و فرصتهای جدیدی همراه با وفاق ایجاد کرد.
زینی وند، محور این دولت را وفاق اعلام کرد و گفت: باید استاندارانی در سطح کشور به کار گرفته شوند که با تجربه اند تا بتوانیم به اهداف خود برسیم.
وی بر لزوم توجه به بخش خصوصی تاکید و اظهار کرد: نباید انتظار داشت که با اعتبارات دولتی در استان تحول ایجاد کرد.
معاون سیاسی وزارت کشور با بیان اینکه آقای وزیر ویژه تاکید کرد از زحمات آقای قاسمیفرزاد قدردانی شود و از تجربیات ایشان در وزارت کشور استفاده خواهد شد، عنوان کرد: آقای قاسمیفرزاد از افراد شناخته شده وزارت کشور است.
زینی وند با تاکید بر اینکه مردم باید تغییرات را حس کنند که امیدوارتر شوند، گفت: البته ایرادی ندارد که از مدیران موفق در دولتهای مختلف استفاده کرد.
در پایان مراسم، از تلاش ها و زحمات قاسمی فرزاد تقدیر و تشکر بعمل آمد و ملانوری شمسی بعنوان استاندار همدان معرفی شد.