عضو شورای روستای علیصدر در جواب مصاحبه ای که مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر انجام داده است، گفت: از مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر دعوت می کنیم برای روشن شدن واقعیت تور رسانه ای بیاورد و آقای مدیرعامل واقعیت ها را با حضور اصحاب رسانه، مردم و مسئولان روستا در روستای علیصدر اثبات نماید.
کریم ملکی در گفت گو با ایسنا، با بیان اینکه برای اجرای طرح جامع گردشگری علیصدر 100 هکتار زمین از اهالی روستای علیصدر خریداری شده است، گفت: یک بخشی از طرح منطقه نمونه گردشگری که در این طرح تعریف شده احداث یک سایت برای دفع پساب فاضلاب تحت عنوان سپتیک است که در این رابطه سال گذشته مجوز ساخت سپتیک را از سازمان حفاظت محیط زیست اخذ کردهایم؛ علاوه بر این برای اینکه محل احداث سپتیک جز محدوده تاریخی و فرهنگی نباشد مجوز لازم نیز از دستگاه میراث فرهنگی اخذ شده است.
وی افزود: این طرح جامع گردشگری و نیز احداث پروژه سپتیک دو کیلومتر از روستای علیصدر فاصله دارد و احداث آن تمامی مسائل زیست محیطی منطقه را مرتفع خواهد کرد.
این مصاحبه باعث شد تا سلیمی عضو شورای روستای علیصدر جوابیه ای را در اختیار خورشید غرب قرار دهد که نظر خوانندگان را به مشروح جوابیه جلب می نماییم.
طبق گزارشی که از روستای علیصدر در 18 شهریور 1402 در خبرگزاری ایسنا منتشر شده از مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر دعوت می کنیم برای روشن شدن واقعیت تور رسانه ای بیاورد و آقای مدیرعامل واقعیت ها را با حضور اصحاب رسانه، مسئولان روستا و مردم در روستای علیصدر اثبات نماید.
عضو شورای روستای علیصدر در جواب مصاحبه ای که مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر با خبرنگار ایسنا انجام داده گفت: شرکت سیاحتی بابت هزینه های آتش نشانی، قرار داد زباله و حقوق پرسنل 800 میلیون تومان پرداخت کرده اند و قرارداد نیز به همین میزان بوده که آقای ملکی مدیرعامل شرکت سیاحتی علیصدر در خبر گفته اند 250 میلیون پرداخت کرده اند و این ادعا واقعیت ندارد؛ وی همچنین به امام جمعه محترم گل تپه گزارش داده است که بابت حمل زباله 650 میلیون تومان به دهیاری پرداخت کرده ایم که این خود نشان از تناقض گویی مدیر عامل شرکت دارد و ما به دلیل افزایش تورم اجبارا مبلغ 800 میلیون تومان را به 2 میلیارد افزایش داده ایم.
ابوالحسن سلیمی در ادامه گفت: برخلاف گفته های مدیر عامل شرکت سیاحتی علیصدر که در خبر ایسنا گفته ما در نظر داشتیم در 2 کیلومتری روستا سپتیک اجرا کنیم و اعضای شورا اجازه ندادند، این موضوع کذب است چرا که آن مکانی که شرکت در نظر گرفته بود در 70 متری طرح هادی روستا بود و طبق نامه قانونی، محیط زیست از اجرای آن جلوگیری بعمل آورده و دلیل دیگر ممانعت این بود که مکان در نظر گرفته شده توسط شرکت برای اجرای سپتیک در کنار زمین چمن و فضای سبز است.
این عضو شورای روستا در ادامه با اشاره به اظهارات مدیرعامل شرکت سیاحتی که گفته است ما عایدی زیادی برای مردم علیصدر داریم و 80 درصد نیروهای مورد نیاز غار را از بومی های علیصدر جذب کرده ایم! اذعان کرد: باید بگویم قبل از ورود شرکت سیاحتی برای مدیریت غارعلیصدر، مردم روستا در غار شاغل بودند و من اینجا از آقای ملکی سؤال دارم که مگر قرار بر این است غاری که جزءِ مِلکِ روستا هست نیروی انسانی مورد نیاز را از کشورهای دیگراستخدام کنید ؟!
اگر شرکت از غار خلعیت شود توان پرداخت هزینه های جاری را نیز ندارد که این امر دردوران کرونا برای مردم روستا و مدیران استان و کشور مسجّل شده است.
عضو شورای روستای علیصدر پرداخت حق آبه آب کشاورزی توسط شرکت را از دیگر موارد عنوان کرد و افزود: آقای ملکی در مصاحبه خود ادعا داشته است که این مورد نیز یکی دیگر از عایدی های شرکت به دهیاری است! که این مورد هم کذب است چرا که آب شرب مجتمع و آب مورد نیاز داخل غار نیز از آب کشاورزی روستائیان تأمیین می شود که آن 750میلیونی که آقای ملکی عایدی به دهیاری عنوان کرده حق آبه کشاورزان است و شرکت به خود کشاورزان پرداخت می کند.
وی در خاتمه گفت: از زمان روی کار آمدن مدیریت جدید به دلیل حمایت مدیران استانی علاوه بر پرداخت نکردن عوارض روستا، برای مجتمع نیز کار عمرانی انجام نداده است و ضمن انتقال ضایعات مجتمع علیصدر به مجتمع عباس آباد در یک مورد نزدیک یک میلیارد از درآمد غار را درآنجا هزینه کرده یعنی با ضایع کردن حق مردم و ظلم، دارد به ریش مردم علیصدر می خندد!؛ همچنین به منظور حمل فاضلاب برای تخلیه سپتیک ازماشینهای فاضلاب بکار گرفته می شود و درکنار زمین های اطراف کشاورزی تخلیه می شود که فیلم آن موجود است و ما از طریق محیط زیست کشوری پیگیر هستیم چرا که متاسفانه از محیط زیست استان مایوس شده ایم.
http://khorshidgharb.ir/fa/News/3799/سهم-روستای-علیصدر-در-کدام-کُنج-غار-دفن-می-شود-؟