مصائب سزارین زودهنگام بیمارستان سردار سلیمانی تویسرکان
دوشنبه 30 مرداد 1402 - 20:35:56

دهه فجر سال 1399 به دنبال افتتاحیه های نمایشی دولت قبل، بیمارستان سردار سلیمانی تویسرکان با حضور شاهرخی استاندار وقت و مفتح نماینده مردم شهرستان تویسرکان در مجلس و مرد افتتاحیه ها با وجود علم به کمبود امکانات مورد بهره برداری و بعبارتی سزارین شد!

نواقص و عدم خدمات رسانی مناسب بیمارستان به مرور صدای اعتراض مردم را در پی داشت تا جایی که کار از نصیحت، توصیه و اعتراضات خصوصی گذشت و باعث شد امام جمعه تویسرکان صدای اعتراض خود و مردم را از تریبون نماز جمعه به گوش مسئولین برساند تا شاید فرجی حاصل شود!

بیمارستان سردار سلیمانی تویسرکان کد بیمارستانی ندارد

 امام جمعه تویسرکان گفت: با توجه به اینکه بیمارستان سردار سلیمانی قبل از دوران کرونا به افتتاح رسید اما متأسفانه کد بیمارستانی دریافت نکرده است و اعتبار مستقلی به آن تعلق نمی‌گیرد.

حجت‌الاسلام سیدموسی حسینی مجد امام جمعه تویسرکان با اشاره به اینکه یکی از مشکلات عمده و فراگیراین منطقه، کمبود امکانات پزشکی، بهداشتی، درمانی و... است، گفت: یکی از بارزترین مشکلات شهرستان تویسرکان نبود امکانات پزشکی در منطقه است حتی با وجود افتتاح بیمارستان سردار سلیمانی است که متاسفانه علیرغم ساختمان خوب و مرتب اما در حد اورژانس مختصر جوابگوی مردم است. به نحوی که از امکانات اکوی قلب، سی تی اسکن، سونوگرافی، تجهیزات و... برخوردار نیست.

خطیب جمعه تویسرکان اظهار کرد: علت اصلی اینکه بیمارستان تجهیزات ندارد این است که بیمارستان در دوران کرونا افتتاح شد و متأسفانه کد بیمارستانی از وزارتخانه دریافت نکرد. با توجه به حجم جمعیت تویسرکان که شهرستانش بیش از 100 هزار نفر جمعیت دارد و جمعیت شهری آن بالغ بر 55 هزار نفر است، از داشتن بیمارستانی درخور و مطلوب محروم است.

حجت‌الاسلام حسینی مجد تصریح کرد: بیمارستانی که در بین عمده انبوه جمعیت شهرستان قرار دارد با دیگر بیمارستان شهر (حضرت ولی عصر) که فرسوده و قدیمی است؛ 6 کیلومتر فاصله دارد.

وی عنوان کرد: به علت نبود کمربندی و کنار گذر در شهرستان تویسرکان، بیماران بیمارستان سردار سلیمانی برای اولین و کمترین نیازمندی‌ها مثل اکو، سونوگرافی، سی تی اسکن و... مرتب باید توسط آمبولانس‌ها با مأمورین و پرستاران منتقل شوند.

امام جمعه تویسرکان گفت: بنا به گفته مدیر شبکه بهداشت و درمان، ماهانه 700 بیمار بین این دو بیمارستان جابجا می‌شوند و این وضعیت بسیار اسفناک است زیرا برخی از بیماران در زمان انتقال دچار حادثه می‌شوند.

حجت الاسلام حسینی مجد در بخش دیگری از صحبت‌هایش با اشاره به پیگیری‌های صورت گرفته در این زمینه، گفت: از طریق خطبه‌های نماز جمعه این موضوع به مسئولین استانی، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، مسئولین شبکه بهداشت و درمان و... تذکر داده شده است که به امورات بهداشت و درمان بپردازند. چندین مرتبه با استاندار، فرماندار، نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مسئولان شبکه بهداشت و درمان نیز در این حوزه دیدار و گفت و گو شده است اما متأسفانه هیچ گونه عملکردی در انجام وظایفشان نشان نداده‌اند.

خطیب جمعه تویسرکان عنوان کرد: مردم در بدترین شرایط قرار دارند و برای ویزیت و انجام کمترین درمان باید قریب به 2 ماه در پشت نوبت منتظر بمانند، از طرف دیگر بیمارستان دارای دستگاه آندوسکوپی است اما پزشک متخصصی که بتواند با دستگاه کار کند و یا آموزش ببیند و در جهت رفع مشکلات مردم قدمی بردارد وجود ندارد.

وی افزود: درخواست این است تا کد بیمارستان از وزارتخانه دریافت شود تا بتواند به طور مستقل از وزارتخانه بودجه بگیرد و با دریافت تجهیزات و امکانات، مشکلات حل و رفع شوند.

حجت الاسلام حسینی با اشاره به دیگر مشکلات بهداشتی و درمانی ادامه داد: امحای زباله‌های بیمارستانی استاندارد نیست و بوی تعفن دستگاه و ضایعات، تمامی بخش‌های بیمارستانی را فرا می‌گیرد. نبود پارکینگ برای مراجعات مردم و بیماران از دیگر مشکلات است؛ همچنین کلینیکی بنام شهید ربیعی در جوار بیمارستان قرار دارد که به دلیل نبود تجهیزات بیمارستان، پزشکان متخصص از کلینیک استقبال نمی‌کنند و به شکل یک ساختمان در بسته و نیمه تکمیل مانده است.

وی در پایان گفت: انتظار داریم  تا در جهت رفع مشکلات درمانی و بهداشتی شهرستان تویسرکان اقدامات عاجل و منتج به نتیجه مطلوب انجام شود.


http://khorshidgharb.ir/fa/News/3776/مصائب-سزارین-زودهنگام-بیمارستان-سردار-سلیمانی-تویسرکان
بستن   چاپ