اینکه فرماندار برای راستی آزمایی عملی اعلام آمادگی کرده جای مسرت و خوشحالی دارد و این سخن یک گام به جلو است؛ اما جناب فرماندار! اولا شفافیت سازی و اطلاع رسانی کاری پسندیده و از الزامات قانونی است و نیاز به اخذ مجوز ندارد
فرماندار تویسرکان در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری این شهرستان بیان داشت: تعهد ایجاد اشتغال در شهرستان تویسرکان در سال جاری 1877 نفر بوده که از ابتدای امسال تا کنون 1881 شغل جدید در شهرستان ایجاد شده است؛ حسین افشاری بر این نکته تاکید دارد که منظور ما از اشتغال، شغل پایدار و دارای ثبت بیمه ای است، نه اشتغال های ناپایدار و صرفاً اسمی و آماری!
فرماندار تویسرکان افزود: در صورت موافقت مسئولان استان همه افرادی که برای آنها در سال جاری اشتغال ایجاد شده در سالن ورزشی غدیر گردهم می آوریم تا خبرنگاران بتوانند راستی آزمایی کنند که آیا ایجاد این تعداد شغل جدید واقعیت دارد یا نه؟
به رسم ضرب المثل معروف که می گوید به دخترم می گویم تا عروسم بشنود، در این خصوص خدمت آقای فرماندار چند نکته را عرضه می داریم:
در ابتدای سخن از اینکه فرماندار برای راستی آزمایی عملی اعلام آمادگی کرده جای مسرت و خوشحالی دارد و این سخن یک گام به جلو است؛ اما جناب فرماندار! اولا شفافیت سازی و اطلاع رسانی به مردم کاری پسندیده و از الزامات قانونی است و نیاز به اخذ مجوز ندارد
ثانیا تمام مشاغل ادعایی که از محل وام های پرداختی ایجاد شده لزوما نباید در لیست بیمه جدید وارد شوند پس انتظار 1881 بیمه شده جدید در شهرستان تویسرکان را نداریم!
ثالثا راستی آزمایی در سالن ورزشی انجام نمی شود بلکه در محل کارگاه و مکان ایجاد شغل انجام می شود! آن چیزی که مد نظر شماست احیانا گردهمایی افرادی است که به نامشان اعتبار ایجاد شغل ثبت شده است .
وقتی آقای فرماندار اظهار می دارد «منظور ما از اشتغال، شغل پایدار و دارای ثبت بیمه ای است، نه اشتغال های ناپایدار و صرفاً اسمی و آماری!» دقیقا دست روی همان کلمات اساسی اشتغال های ناپایدار، اسمی و آماری گذاشته است که مدنظر درخواست کنندگان راستی آزمایی آمار اشتغال استان است که دیده می شود ثبت شدن نام و کد ملی در سامانه و بعضا گرفتن تاییدیه تلفنی از وام گیرنده را به اسم راستی آزمایی به خورد مردم می دهند و متاسفانه این دور باطل با سلسله مراتب تا رده های بالای مقامات اجرایی و رئیس جمهور هم رسیده است!
اینکه هر درخواست ایجاد شفافیت و راستی آزمایی با چوب منفی بافی، سیاه نمایی و باج خواهی نواخته شود بازی نخ نمایی شده که غیر از ایجاد حس ناباوری و دور بودن مسئولین از مردم و واقعیت سطح جامعه، چیز دیگری را منتقل نمی کند؛ کسانی که در سایه این حمایت های متکی بر اعتماد به افراد چند چهره ایجاد شده، باعث می شود متخلفین بیشتر در پناهگاه امن خود احساس آرامش کنند!
اگر مسئولین اصرار دارند به رسم دولت قبل آمارهایشان را جا بیندازند، مختارند اما در قبال تنظیم این آمارها صدها میلیارد تومان بودجه بیت المال پرداخت شده که نمی توان به راحتی از کنار آن گذشت و در کنار مدیران اجرایی، دستگاه های نظارتی و خصوصا نمایندگان مردم که خود را نقطه پرگار تمام محسنات استان می دانند باید بخاطر مماشات وعدم نظارت خود در این مقوله جوابگوی افکار عمومی باشند و دیری نخواهد پایید که برای این مسئولین زنگ انشا تمام می شود و نوبت به زنگ حساب خواهد رسید .
http://khorshidgharb.ir/fa/News/3702/اندر-احوالات-آمادگی-فرماندار-تویسرکان-برای-راستی-آزمایی-آمار-اشتغال